Ako vybrať puzdro na mobil? Skúste to podľa svojich koníčkov | Blog Mall.sk

Ako vybrať puzdro na mobil? Skúste to podľa svojich koníčkov

Mobil bez puzdra je ako rytier bez brnenia. Ako však vybrať to pravé? Zamerajte sa na to, ako trávite svoj každodenný život a aké máte koníčky. Iné puzdro sa bude hodiť cestovateľom, iné workoholikom a iné zase športovcom.

Sto ľudí, sto puzdier. Obaly na mobily majú dnes toľko funkcií a podôb, že je občas problém nájsť ten pravý. Vyberajte podľa svojej osobnosti. Spoznávate sa v niektorej z nasledujúcich?

  • workoholik
  • cestovateľ
  • rodič
  • športovec
  • kreatívec

Ak áno, prezradíme vám, ktoré je pre vás to pravé.

Workoholik: osobný asistent menom puzdro

Ste v neustálom pracovnom nasadení? Potom sa vám bude hodiť vyklápacie puzdro. V jeho odklápacej časti nájdete malé kapsičky, do ktorých si môžete dať vizitky, kreditné karty alebo iné dôležité doklady.

Vďaka tomu nemusíte pred stretnutím s klientom šmátrať v kufri alebo sa obávať, že sa vám vizitky pokrčia. Ak chcete na svojich klientov zapôsobiť ešte viac, siahnite po vyklápacom puzdre v koženom prevedení.

Do niektorých vyklápacích puzdier sa vám okrem telefónu a kariet vojde aj hotovosť. • 

Cestovateľ: do sveta s batôžkom buchiet a kvalitným krytom

Na dovolenke pri mori aj na poznávacom zájazde do veľkomesta oceníte kryt, ktorý počíta s tým, že si chcete domov priniesť suveníry. Hľadajte puzdrá, ktoré sú s fotením kompatibilné. To znamená, že z nich pred fotením nemusíte nič odklápať ani nič zacvakávať. Vďaka tomu budete mať mobil stále v pohotovosti a žiadna výnimočná snímka vám neunikne.

Hodiť sa vám bude aj kryt, z ktorého vytvoríte stojanček. Pri ceste vlakom aj večernom relaxe v hoteli tak budete pohodlne sledovať filmy alebo videá na internete.

Rodič: puzdro, ktoré prežije deti aj iné živelné pohromy

Rodičia by svoje telefóny mali obrniť obzvlášť. Deťúrence vám vlezú všade, a nikdy neviete, čo práve ukoristia, ocmúľajú a hodia do kúta. Ak máte doma ratolesť, siahnite po gumovom puzdre.

Také puzdro ochráni váš telefón pred pádom, prisadnutím i zámenou za cumlík. Okrem drobca prežije gumové puzdro tiež útok vášho štvornohého kamaráta.

Ak hrá vaše dieťa na smartfóne hry, s gumovým puzdrom máte o starosť menej. • 

Športovec: v zdravom puzdre zdravý duch

Špeciálne puzdrá ocenia plavci, bežci aj iní športovci. Ak chodíte behať a máte aplikáciu, ktorá vám meria zabehnuté kilometre a spálené kalórie, bude sa vám hodiť bežecké puzdro, ktoré si pripevníte na ruku.

Na svoje si prídu aj milovníci vodných športov. Tieto puzdrá vyzerajú ako bežecké, ale sú navyše vodotesné. Budú sa vám hodiť napríklad ak ste na dovolenke pri mori a nechcete na pláži nechávať telefón bez dozoru, zatiaľ čo si idete zaplávať.

Kreatívec: puzdro, ktoré je originál

Ak patríte medzi kreatívne duše, môžete si puzdrá vyzdobiť podľa ľubovôle. Skúste si zaobstarať jednofarebné puzdro a vyzdobiť ho samolepkami, washi páskami, trblietkami alebo lakom na nechty.

Tí najväčší umelci a DIY nadšenci si potom môžu vyrobiť vlastné puzdro. Existujú varianty zo silikónu, recyklovaného papiera, kartónu i plechoviek. Obal si môžete tiež upliesť z ľubovoľného materiálu.

Aj takto môže vyzerať puzdro na telefón, ktoré si sami upletiete. • 

A ak sa vám nič ručne zdobiť nechce, kúpte si puzdro s farebným obrázkom alebo motívom – napríklad podľa vašich koníčkov. Záhradkári si môžu vybrať puzdro s kvetinami, psičkári puzdro so štvornohým chlpáčom a filmoví nadšenci isto nájdu aj puzdro so svojim obľúbeným filmom.

 

Top 5