20 naj tipov na darčeky, z ktorých vyberiete ten pravý pre každého | Blog Mall.sk

20 naj tipov na darčeky, z ktorých vyberiete ten pravý pre každého

Vianoce sa už blížia, nápady však dochádzajú. Už zase váhate, čím potešiť pod stromčekom dedka alebo vaše pubertálne dieťa? Dali sme dokopy zoznam darčekov, z ktorých si zaručene vyberiete pre každého. Inšpirujte sa a výber darčekov zvládnete tento rok s prehľadom.

1. Vínotéka pre milovníkov pohody

Pohárik dobrého vína nepatrí len k Vianociam. Ak si vaši rodičia alebo kamaráti občas užijú pekný večer s dvoma deci bieleho aj počas roka, darujte im pod stromček vínotéku. Hneď si budú pripadať ako naozajstní znalci – nielen, že budú mať fľaše kam ukladať, ale navyše víno vždy vychladí na tú správnu teplotu.

>> NÁŠ TIP: Vínotéka Philco PW 12 <<

2. Deka na hranie pre bábätká aj rodičov

Máte vo svojom okolí novopečených rodičov? Plienok alebo fľašiek na pitie už dostali dosť. Potešte ich originálne – napríklad hracou dekou pre ich bábätko. Niektoré sú doplnené hrazdičkou, hrkálkami, hryzadlami alebo vyhrávajú rôzne melódie – dieťatko sa na takej deke vydrží hrať celé hodiny a vy tak rodičom darujete chvíľku odpočinku.

>> Kúpte deku na hranie s hrazdičkou a svetlami na MALL.sk <<

Myslite na Vianoce aj na tých najmenších a ich rodičov. Okrem hračiek sa im môže hodiť i praktická deka na hranie. • 

3. Remoska pre šikovné kuchárky

V remoske varili už naše babičky. Ocení ju však aj kamarátka alebo sestra, ktorá je v kuchyni ako doma. Môže s ňou piecť, dusiť, smažiť aj grilovať. A to všetko v jednom hrnci. Navyše si potom môžete spoločne užívať večery s dobrotami, ktoré v remoske pripraví.

>> NÁŠ TIP: Remoska R22F GRAND Teflon Classic <<

4. Čapica a šál na šport aj do mesta

Ak chcete darčekom zahriať pri srdci, začnite najprv od hlavy a krku. V zime sa skrátka parádna čapica so šálom hodia. Kúpte ich v krásnom darčekovom balení napríklad pre svoju maminku:

>> v elegantnom bielom prevedení do mesta alebo

>> v tmavom prevedení na výlety a šport.

5. Hračky pre zvieratá

Nezabúdajte na Vianoce ani na štvornohých maznáčikov. Aj oni si zaslúžia nejaké to prekvapenie:

  • Psy najviac potešíte novou hračkou – čím robustnejšia, tým lepšia. A keď navyše bude vydávať aj zvuky, obdiv svojho psieho kamaráta máte zaručený.

>> NÁŠ TIP: Trixie Plyšový mamut so zvukom <<

  • Ak máte mačku, doprajte zábavu aj jej a vyberte pre ňu na Vianoce niektorú z interaktívnych mačacích hračiek. Napríklad zábavný labyrint ako zásobník na krmivo – hračka povzbudzuje inštinkty a mačka si navyše užije zábavné maškrtenie.

>> NÁŠ TIP: Hagen Labyrint strom Cat It Desing Senses 2.0 <<

6. Súprava náradia pre správneho domáceho majstra

Stále niečo opravuje, majstruje alebo vymýšľa? Ak svojho tatka alebo dedka nikdy nemôžete dostať z dielne, je to jasné – vylepšite mu jeho výbavu na majstrovanie. Napríklad so súpravou špeciálnych vrtákov do všetkých materiálov alebo magnetickým držiakom neurobíte chybu. Alebo mu kúpte všetko pekne v jednom kufríku.

>> NÁŠ TIP: 33-dielna súprava vrtákov a bitov Bosch X-Line <<

Každého kutila potešíte extra vybavením do jeho dielne. • 

7. Magnetický trenažér pre náruživých športovcov

Ak ste rodinných športovcov vždy obdarovali funkčným oblečením alebo poukazom do športového obchodu, skúste to tento rok inak. Darujte im napríklad magnetický eliptical – trenažér, s ktorým môžu posilňovať svaly aj doma a dopriať si poriadny silový tréning.

>> Vyberte ten správny magnetický eliptical na MALL.sk <<

8. Monitor (nielen) pre hráčov

Či už máte doma malého nadšenca počítačových hier alebo manžela, ktorý v jednom kuse pracuje za počítačom, doprajte im pohodlie a darujte na Vianoce nový monitor. Zvlášť, ak je ten starý príliš malý alebo neredukuje modré svetlo, ktoré vadí očiam.

>> NÁŠ TIP: Monitor Samsung S24F350 <<

9. Nové korčule na rybník aj štadión

Hneď ako zamrzne rybník, už je tam – ak si vaša malá princezná skúša piruety a krasokorčuliarske skoky aj v obývačke a z ľadu ju nikdy nemôžete dostať, potešte ju novými korčuľami. V zime si potom užijete spoločnú pohodu a chvíle korčuľovania.

>> NÁŠ TIP: Tempish Dievčenské rozťahovacie korčule <<

10. Zapekacia misa pre vášnivé kuchárky

Zvlášť misky do mrazničky, zvlášť misky do mikrovlnky a špeciálne pekáče do rúry. Ak to takto vyzerá u vašej babičky alebo maminky doma, máte darček vymyslený raz dva – kúpte jej keramickú zapekaciu misu, s ktorou zvládnu všetko. Správne kuchárky sa bez nej nezaobídu. Ale pozor – vyberajte aj podľa vzhľadu, aby sa hodila do kuchyne.

>> Červený oválny pekáč s pokrievkou Emile Henry <<

>> Béžový oválny hrniec s pokrievkou Emile Henry <<

Zapekacou misou potešíte mladé gazdinky aj ostrieľané kuchárky, ktoré sú v kuchyni ako doma. • 

11. Televízor pre celú rodinu

Už by ste si domov zaslúžili nový televízor? A nezabudnite tiež na prechod na nové vysielanie DVB-T2. Mrknite sa, či váš televízor nový štandard podporuje. A ak nie, využite Vianoce a nadeľte si hromadný rodinný darček. Sledovanie vianočných rozprávok si potom užijete o to viac – celá rodina.

>> NÁŠ TIP: QLED televízor Samsung QE55Q6FN <<

12. Súprava na holenie pre každého muža

Či už chodí váš tatko alebo manžel hladko oholený alebo si potrpí na dokonale upravenú bradu, čo takto mu darovať súpravu na holenie – strojček a gél na holenie v jednom?

13. Slúchadlá pre pubertiakov

S oblečením alebo školskými pomôckami u pubertiakov Ježiško práve nezaboduje. Zamyslite sa, čo najradšej robia a kúpte im darček podľa ich vkusu. Ak radi počúvajú hudbu, siahnite po originálnych slúchadlách – a keď budú navyše bezdrôtové, tým lepšie.

>> Vyberte deťom bezdrôtové slúchadlá na MALL.sk <<

14. Elegantná šatka pre maminku

Zase mäkký? Už dávno neplatí, že mäkké darčeky nikto nechce. Naopak – keď si dáte záležať s ich výberom, môžu byť tým najlepším, čo pod stromčekom obdarovaný nájde. Napríklad luxusnú šatku, ktorú si vaša maminka už dlho želala.

>> Potešte dámy vo svojom okolí elegantnou šatkou z MALL.sk <<

Potešte ženu vo svojom okolí šatkou – vzor môže byť decentný a nenápadný alebo výrazný a originálny. • 

15. Instax fotoaparát na zachovanie spomienok

Ak hľadáte darček, ktorým potešíte malých aj veľkých, ďalej už nepátrajte. Darujte foťák, s ktorým si každý zachová tie najkrajšie spomienky – či už sú to rodinné oslavy alebo výlety s kamarátmi zo školy. A keď kúpite polaroid, fotky vyvoláte počas niekoľkých sekúnd a darčeku vtlačíte ten správny retro rozmer.

>> NÁŠ TIP: Fotoaparát FujiFilm Instax Square SQ6 Pearl White <<

16. Hrajte sa spolu: darujte Xbox alebo PlayStation

I keď by ste boli radšej, aby vaše deti trávili čas s knihou alebo nad učením, doprajte im z času na čas zábavu – a pokojne aj tú hernú. Možno sa vám nakoniec večery s PlayStation alebo Xboxom tiež zapáčia a užijete si pri hrách rodinnú pohodu. Nezabudnite taktiež zistiť, ktoré hry by sa deťom páčili, a pod stromček jednu alebo dve pribaľte.

>> NÁŠ TIP: Microsoft Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4 <<

>> NÁŠ TIP: Sony PlayStation 4 Pro 1TB + Spider-Man <<

17. Hračky pre malých školákov

Deti sú často pekný darček samy o sebe. Cez Vianoce si ale užívajú darčeky viac než ktokoľvek iný. Dajte si záležať pri výbere tých správnych hračiek.

  • Pre dievčatá: ak vaše deti neustále vymýšľajú príbehy a od bábik ich nemôžete odohnať, vyberte im napríklad niektoré z hračiek Sylvanian families – s postavičkami zvieratiek si užijú tú pravú zábavu. Môžu im stavať domčeky alebo s nimi vyraziť na výlet na kanoe či k majáku.

>> NÁŠ TIP: Sylvanian Families Maják <<

  • Pre chlapcov: ak máte doma malých zvedavcov, siahnite po hrách, ktoré rozvíjajú ich vedomosti či znalosti fyziky a chémie – napríklad so stavebnicou Geomag sa dozvedia aj niečo o magnetizme.

>> NÁŠ TIP: Magnetická stavebnica Geomag Mechanics M4 <<

K Vianociam hračky proste patria - vyberajte také, vďaka ktorým sa deti niečo naučia. • 

18. Parfum pre každého

Aróma vanilky alebo škorice k Vianociam neodmysliteľne patrí. Ale sú aj ďalšie vône, ktorými vyčarujete tú správnu atmosféru. Ktoré? To predsa záleží na vás! Darujte pod stromček parfum – poteší mužov aj ženy. Pri výbere vône dajte na inštinkt a vyberajte podľa toho, či sa vám k obdarovanému hodí.

  • Pre maminku alebo babičku zvoľte napríklad jemné kvetinové alebo ovocné vône.

>> NÁŠ TIP: Dámsky parfum Chloé Nomade >>

  • Pre manžela alebo tatka sa hodia citrusy a zemité vône prírody.

>> NÁŠ TIP: Vôňa pre mužov Versace Pour Homme <<

19. Nový mobil pre moderných nadšencov

Ak sa niekomu z vašich blízkych počas roka rozbil telefón, Vianoce sú ideálnou príležitosťou kúpiť nový. Potešte svojich potomkov, manžela či tatka – novú technickú hračku si užije každý. A ak chcete byť za hviezdu, vyberajte originálne modely s farebnými krytmi, ktoré vyniknú.

>> NÁŠ TIP: Mobil Huawei P20 Lite <<

20. Kniha pre milovníkov čítania

Rovnako ako ponožky, aj knihy sú vianočným evergreenom. Výber je nekonečný a každému môžete zaobstarať titul presne podľa jeho gusta. Babičke detektívku, dieťaťu encyklopédiu a tatkovi napríklad napínavý román.

>> NÁŠ TIP: Dobrodružný thriller Stratená od autorky Kathryn Croftovej <<

Už ste začali s výberom vianočných darčekov? Napíšte nám do komentárov, čím tento rok potešíte svojich najbližších.


 

Top 5