6 jesenných trendov, ktoré budete chcieť v skrini aj vy | Blog Mall.sk

6 jesenných trendov, ktoré budete chcieť v skrini aj vy

Lístie už začína pomaly opadávať a je čas prevetrať šatníky. S čím prišli módni návrhári túto jeseň? Koža alebo vzorované šaty? Prečítajte si, ako sa obliecť, aby ste boli in.

1. Predveďte svoju vnútornú šelmu

Zvieracie potlače stále letia. Cítite sa na geparda alebo skôr krotkejšiu zebru? Vyberte si, čo vám pristane, a pokojne skombinujte viac vzorov dohromady. Tohtoročná jeseň to vraj znesie.

Zdá sa, že už odzvonilo pravidlu, ktoré prikazuje nemiešať viac zvieracích vzorov dokopy. Tento rok na jeseň je všetko dovolené. Napriek tomu kombinujte s citom. Zdroj: Pinterest. • 

2. Oblečte si druhú kožu

Kožená od hlavy až po päty. Bez dobre padnúcej koženej bundy sa neobídete žiadnu jeseň.

Ale tento rok k nej ešte pridajte kožené šaty a sukne vo všetkých možných farbách – túto jeseň nesmú vo vašej skrini chýbať najrôznejšie odtiene hnedej až po oranžovú.

Hľadajte pekne žiarivý kožený kúsok, ktorý z vás urobí neprehliadnuteľnú módnu ikonu. Siahnite po modeli, ktorý bude pekne na telo, ale pokojne aj po nejakom rozviatejšom áčkového strihu.

Koža sa túto jeseň nosí vo všetkých farbách i podobách. Vynikne v detaile na koženom opasku, ale aj keď budete v koži od hlavy až po päty. Zdroj: Pinterest. • 

3. Zababušte sa. A čím viac, tým lepšie

Tejto jeseni kraľujú najrôznejšie plédy, kardigány, pončá a predovšetkým pelerína. Zahaľte sa do pestrých farieb, odtieňov hnedej a šedej či do výrazných vzorov. Hlavné je, aby vám bolo v sychravom jesennom počasí teplo. Takže nezabúdajte ani na ďalší tohtoročný trend – vrstvenie.

Vrstvite jedno cez druhé, nebojte sa vzorov ani farieb. Čím zaujímavejší kus odevu, tým neprehliadnuteľnejšia diva. Zdroj: Pinterest. • 

NÁŠ TIP: Vezmite si jednofarebný pulóvrik a zachumlajte sa do pestrofarebnej vzorovanej peleríny. Keď už bude veľká zima, pokojne cez seba dajte ešte oversize kabát a šik outfit podľa módnych trendov je na svete.

4. Zažiarte

Lesk a kovy sú v kurze. Zažiarte tiež. Zadovážte si krásny trblietavý kúsok, ktorý bude dominantou vášho outfitu. Alebo decentný doplnok, ktorý ozvláštni vaše malé čierne. Záleží od toho, na čo sa cítite. Všetky trendy môžu na módnych mólach vyzerať pekne, ale je dôležité nosiť len tie, ktoré sa vám naozaj hodia a v ktorých sa cítite dobre.

Sezóne síce kraľuje strieborná, ale zásadné je trblietať sa. A je jedno, či to budú odlesky do zlata alebo vo všetkých farbách dúhy. Zdroj: Pinterest. • 

5. Oprášte obľúbené tvídové kúsky

Vďaka tvídovému saku alebo kabátu môžete nosiť svoje obľúbené šaty ešte o chvíľu dlhšie. Zaobstarajte si perfektne padnúci kúsok, alebo sa poobzerajte po oversize modeli. Niečo pekné určite ulovíte aj v second handoch a pánskych šatníkoch. Nebojte sa experimentovať.

Tvíd je proste jesenná klasika. Kúpte si nadčasový kúsok, ktorý s vami bude dlhé roky. Zdroj: Pinterest. • 

6. Zahaľte sa do hodvábu

Ani s ochladením sa nevzdávajte sukní a šiat. Práve naopak. Zadovážte si plisovanú sukňu pod kolená z teplejšieho materiálu s prímesou vlny alebo v metalických odtieňoch. Ak radšej nosíte šaty, voľte ľahké hodvábne materiály. Čím rozviatejšie, tým lepšie.

Hodváb sa nosí sám. Zvoľte jednofarebné šaty jednoduchého strihu alebo vzorované plédy. Zdroj: Pinterest. • 

Nemeňte hneď celý šatník, postačí ho ozvláštniť

Určite vám neradíme, aby ste ihneď vymenili celý obsah vašej skrine za najnovšie módne kúsky. Trendy berte skôr ako inšpiráciu. Vyberte si len jeden alebo dva nové kúsky, ktorými okoreníte svoj bežný šatník a predovšetkým to nesiľte. Hlavné je cítiť sa dobre.

S príchodom novej sezóny nemusíte hneď meniť celý šatník. Zaobstarajte si iba pár kúskov, ktorými svoje základné outfity ozvláštnite. • 

 

Top 5