Máte doma hudobného producenta alebo budúcu hviezdu hudobného neba? | Blog Mall.sk

Máte doma hudobného producenta alebo budúcu hviezdu hudobného neba?

Deti milujú hudbu a často túžia po kariére speváckej star. Ako podporiť detskú kreativitu a umožniť deťom stať sa hviezdou svojej vlastnej hudobnej tvorby? Riešenie ponúka nová unikátna hra spájajúca fyzické hranie s digitálnym svetom, ktorá uskutoční detské sny a umožní zdieľať ich originálne výtvory s kamarátmi prostredníctvom bezpečnej aplikáciu.

LEGO Group a Universal Music Group predstavujú nový rad produktov LEGO® VIDIYO™ – hravý a inovatívny spôsob tvorby videí tvorený radom zábavných prvkov LEGO a virtuálnou realitou. LEGO® VIDIYO™ je určené pre malých milovníkov tvorivého hrania a hudby vo veku 7 – 13 rokov a otvára im úplne novú realitu, kde môžu popustiť uzdu svojej fantázii a vytvárať hudobné videoklipy v bezpečnom svete hry a hudby.

Malí kreatívci sa razom stávajú strojcami svojej vlastnej hudobnej produkcie a môžu tak rozšíriť svoje obzory vo svete hudby prostredníctvom pozitívnej sociálnej skúsenosti, ktorú ponúka LEGO® VIDIYO™. Ani rodičia sa nemusia báť, pretože táto kreatívna online tvorba prebieha v porovnaní s inými, u detí obľúbenými sociálnymi sieťami v úplne bezpečnom prostredí. Aplikácia jednak vyžaduje súhlas rodičov na jej používanie a zároveň sa všetok nahraný obsah starostlivo monitoruje.

Aplikácia je k dispozícii na stiahnutie zadarmo na webových stránkach LEGO. Umožňuje kreatívnu hru aj bez nutnosti ďalších komponentov LEGO, tá pravá zábava sa však začína až s BeatBoxmi, Bandmates a BeatBitmi!

VŠETKO, ČO POTREBUJETE NA PRVÝ HUDOBNÝ VIDEOKLIP AJ TURNÉ

Prvý produktový rad LEGO® VIDIYO™ obsahuje BeatBoxy, Bandmates a BeatBity.

Hudobní fanúšikovia preskúmajú prenosné BeatBoxy, ktoré reprezentujú rôzne hudobné žánre, stage na naskenovanie celej show a 16 BeatBitov so špeciálnymi efektmi. Na malých hudobných tvorcov čaká napríklad pohodár Párty L.L.A.M.A alebo roztomilý DJ Unicorn.

Súčasťou radu sú aj zberateľské minifigúrky Bandmates. Každá z nich funguje ako člen kapely, 1 sa nachádza v BeatBoxe a sú k dispozícii aj v rámci tajného balenia vždy s jedným unikátnym BeatBitom a 2 náhodnými BeatBitmi.

BeatBity vytvárajú systém audiovizuálnych efektov, ktoré sa dajú všelijako kreatívne kombinovať. Vyzerajú ako obaly hudobných albumov a reprezentujú rôzne efekty, tanečné pohyby a ďalšie doplnky pre show. Po naskenovaní do aplikácie VIDIYO potom ožijú. BeatBity fungujú rovnakým spôsobom ako hudobné nástroje – pri show sa spúšťajú naživo. S plánovanými 130 BeatBitmi, ktoré sa tento rok uvedú na trh, tak budú vznikať stále nové a originálne videoklipy!

AKO SA STAŤ HUDOBNÝM PRODUCENTOM KROK ZA KROKOM

Aplikácia LEGO® VIDIYO™ ponúka nekonečné množstvo nástrojov a špeciálnych efektov na úpravu videí, ktoré v kombinácii s minifigúrkami LEGO a hudbou vytvárajú priestor na jedinečný, osobitý štýl každého malého hudobného producenta. Unikátna kombinácia virtuálnej reality, prvkov LEGO a hravej aplikácie privedie k životu každý hudobný sen! A ako to vlastne funguje?

Aplikáciou a tvorbou hudobných videí vás prevedie influencerka LEA vo svojom tutoriáli.

 

Top 5