Naaajväčší výpredaj na MALL.SK: Ako vznikajú akciové ponuky? | Blog Mall.sk

Naaajväčší výpredaj na MALL.SK: Ako vznikajú akciové ponuky?

Je to tu! Odštartovali sme "Naaajväčší výpredaj na MALL.SK". Od utorka 25. decembra u nás nájdete obrovské množstvo zlacnených produktov z celého sortimentu našej obchodnej galérie MALL.sk. Čo je maloobchodná cena a ako sa tvoria zľavy? Na to všetko Vám odpovie tento článok.

Na jednom mieste

Všetky zľavy nájdete na jednom mieste. Vytvorili sme pre Vás špeciálnu kampaňovú stránku, kde nájdete všetky zlacnené produkty, ktoré v rámci Naaajväčšieho výpredaja ponúkame. Každý produkt má uvedenú bežnú maloobchodnú cenu, akciovú cenu a vypočítanú výšku zľavy. Produkty sú na jednom mieste a pre ľahší výber sú usporiadané aj podľa kategórií.

 >> Naaajväčší výpredaj

Naaajväčší výpredaj • 

Ako počítame zľavu?

Všetky zľavy na MALL.sk vznikajú z odporúčaných maloobchodných cien alebo z cien stanovených pri zavedení produktov do ponuky. Maloobchodná cena je hodnota tovaru, ktorú určuje jeho výrobca pri uvedení výrobku na trh a často ju tiež výrobca uvádza na svojich internetových stránkach. Ak maloobchodná cena chýba, je jej výška stanovená podľa aktuálnej ponuky na trhu. Tento spôsob výpočtu, kedy cenu určuje tzv. Trh, používajú všetky obchody a je úplne bežný. 

Keďže chceme našim zákazníkom ponúkať tie najlepšie akciové ponuky, sledujeme dôsledne aktuálnu situáciu na trhu. Ak u niektorého produktu zistíme, že sa na trhu ponúka za nižšiu cenu, takmer vždy zareagujeme a cenu upravíme.

Prečo Naaajväčší výpredaj?

Naaajväčší výpredaj • 

Ponúknuť tú najširšiu ponuku naprieč všetkými kategóriami tak, aby si vybral naozaj každý, znamená vo výsledku obrovské množstvo zliav na jednom mieste a v jednej chvíli. Aby sme udržali zľavy pod kontrolou, musí byť ich výpočet presný a rýchly. Preto nám s tým pomáhajú aj automatizované nástroje, pričom nevynecháme ani manuálnu kontrolu. Kvôli úplnej istote, že zákazníkom ponúkame tie najvýhodnejšie ponuky, sledujeme dôsledne aj situáciu na trhu a ceny našich konkurentov.

Výrobky, ktorých zvýhodnenú ponuku chcú ľudia z akéhokoľvek dôvodu preveriť, môžu adresovať do e-mailovej schránky skutocnazlava@mall.sk. Tu konkrétny produkt skontrolujeme a dáme obratom vedieť o výsledku kontroly. V prípade, že nám zákazník pomôže odhaliť chybu, získa zľavový kupón v hodnote 10 €.

Prečo nakúpiť vo výpredaji?

Je to zábavné, jednoduché a výhodné. Po silnej vianočnej sezóne chceme v sklade uvoľniť miesto na sezónny tovar, preto si môžete práve teraz kúpiť kvalitný tovar od renomovaných značiek za super ceny.

A nie len to, pre našich zákazníkov sme sprístupnili sieť 200 výdajných miest po celom Slovensku. Váš tovar si môžete vyzvihnúť na našich predajniach MALL Shop, otvorených 7 dní v týždni alebo na MALL Poitoch alebo v MALL Boxoch, ktoré sú prístupné NONSTOP. A to najlepšie je, že za dopravu neplatíte ani cent, je úplne zadarmo. :)

Prajeme Vám  príjemné nakupovanie!

 >> Naaajväčší výpredaj

 

Top 5