Black Friday na MALL.SK už odštartoval: ako tvoríme akciové ponuky? | Blog Mall.sk
Black Friday na MALL.SK už odštartoval: ako tvoríme akciové ponuky?

Black Friday na MALL.SK už odštartoval: ako tvoríme akciové ponuky?

Symbol Vianoc MALL.SK kaprica Ľubica vyplávala do sveta už v polovici septembra. Teraz chce k našim zákazníkom prehovoriť aj v rámci kampane Black Friday, aby všetkým pripomenula, že ak chcete prežiť tieto Vianoce skutočne v pohode, je dobré začať včas. Preto sme pre vás spustili túto akciu skôr než obvykle. Kde nájdete ponuku zlacnených produktov a ako vznikajú zľavy na Black Friday? Čítajte ďalej!

Kde na MALL.SK nájdete akciové ponuky?

Aby ste mali všetko prehľadne na jednom mieste, vytvorili sme pre vás špeciálnu stránku s ponukou všetkých zvýhodnených produktov so zľavami až 80 %, ktoré ponúkame v rámci Black Friday.

Ako dlho Black Friday potrvá?

Akciová ponuka v rámci kampane Black Friday na MALL.SK netrvá iba jeden deň, ale až niekoľko týždňov. Zľavové akcie na vybraný tovar môžu trvať rôznu dobu. Niektoré sú časovo obmedzené na niekoľko hodín, iné budú v ponuke dlhšiu dobu a to až pár týždňov, alebo do vypredania zásob. Rôzne produkty sa môžu v ponuke objaviť aj opakovane. Každý deň navyše pridáme nový výrazne zlacnený tovar.

Ako počítame zľavu?

Všetky zľavy na MALL.SK vznikajú z odporúčaných maloobchodných cien alebo z cien stanovených pri zavedení produktov do ponuky. Maloobchodná cena je hodnota tovaru, ktorú určuje jeho výrobca pri uvedení výrobku na trh a často ju tiež výrobca uvádza na svojich internetových stránkach. Ak maloobchodná cena chýba, je jej výška stanovená podľa aktuálnej ponuky na trhu. Tento spôsob výpočtu, kedy cenu určuje tzv. trh, používajú všetky obchody a je úplne bežný. Napríklad smartfón Samsung Galaxy S10+, ktorého odporúčaná maloobchodná cena je 999 Eur ponúkame v rámci kampane Black Friday o 17 % lacnejší, jeho zvýhodnená cena je 819,90 eur. 

Keďže chceme našim zákazníkom ponúkať tie najlepšie akciové ponuky, sledujeme dôsledne aktuálnu situáciu na trhu. Ak pri nejakom produkta zistíme, že sa na trhu ponúka za nižšiu cenu, takmer vždy zareagujeme a cenu upravíme.

Prečo sme spustili kampaň Black Friday už teraz?

Slováci majú na Vianociach radi chvíle strávené s rodinou, odpočinok, tradície ale tiež dobré jedlo a pitie. Realita však býva často odlišná, ľudia sú nervózni a vadí im všade prítomný stres. Preto sme na MALL.SK spustili akciu už teraz, aby mali naši zákazníci možnosť nakúpiť výhodne a včas.

,,Tretine Slovákov na Vianociach vadí najmä všade prítomný stres a obavy, či sa všetko stihne a nákup darčekov na poslednú chvíľu," hovorí Oldo Bajer, CEO skupiny Mall a dodáva: ,,Darčeky pre svojich blízkych pritom môžeme nakúpiť v pohode ešte pred vypuknutím toho skutočného šialenstva, a navyše to môže byť aj výhodné." Namiesto toho, aby sme akciové ponuky vtesnali do jedného víkendu, počas ktorého obchody praskajú vo švíkoch, sme akciu rozložili na viac týždňov, aby mal dostatok času na nákup skutočne každý.

Prečo všetky darčeky vyriešiť na MALL.SK?

Pri niektorých produktoch sa môže stať, že rovnako výhodná ponuka existuje aj inde. Na MALL.SK ale zákazníci získajú viac než najvýhodnejšie ceny. Svoje objednávky si môžete vyzdvihnúť ešte v deň objednania na jednom z viac než 300 výdajných miest. Do konca októbra navyše pri platbe kartou Visa získate za akýkoľvek nákup tiež zľavovú knižku v celkovej hodnote 2 000 Eur na vaše obľúbené produkty.

 

Top 5