8 elektronických hračiek, ktoré si (nielen) deti zamilujú | Blog Mall.sk

8 elektronických hračiek, ktoré si (nielen) deti zamilujú

Regály sú preplnené hračkami a vy neviete, ktoré z nich urobia vašim ratolestiam najväčšiu radosť? Nesmúťte, prinášame vám tipy na elektronické hračky, ktoré teraz fičia medzi predškolákmi, školákmi aj teenagermi.

1. Robotická guľa Sphero mini

Roboty dnes majú mnoho podôb a tvarov – jedným z nich je napríklad guľa. A nepovedali by ste, čo všetko táto guľa dokáže. Deti ju môžu ovládať pomocou aplikácie na tablete či mobile, alebo dokonca pomocou výrazov v tvári.

Guľu si len tak kotúľajte po izbe alebo pre ňu vytvorte prekážkovú dráhu a snažte sa ju dostať na koniec. Ku guli sú pribalené aj dopravné kužele, medzi ktorými guľa kľučkuje, a kolky, do ktorých sa budú deti triafať.

<< Prikotúľajte deťom robotickú guľu Sphero mini. >>

2. Robot Sphero BB-8

Ak je vaša ratolesť fanúšikom Jediov, Sithov a iných hrdinov zo sveta Hviezdnych vojen, potom jej iste urobí radosť vlastný droid. Sphero BB-8 je malý robot od rovnakého výrobcu ako predchádzajúca guľa. Vie však aj ďalšie kúsky, napríklad nahrávať a premietať virtuálne holografické videá.

BB-8 si k vašim deťom vybuduje vzťah. Rozpozná ich hlas a naučí sa naň reagovať. Okrem hlasu ho môžu ovládať taktiež mobilom, tabletom alebo iným inteligentným zariadením. BB-8 sa chová presne ako jeho náprotivok vo filme – stane sa verným spoločníkom vašich detí.

<< Kúpte deťom kamarátskeho droida BB-8. >>

Droid má svoju samostatnú dobíjaciu stanicu, do ktorej ho posadíte a doplní si batérie na ďalšie vylomeniny. • 

3. Dron DJI Phantom 3 Standard

Už sme tu mali dva roboty, ktoré sa kotúľajú po zemi, ale čo tak nejaký, ktorý vie lietať? Kvadrokoptéra DJI Phantom 3 vašim deťom ukáže, aké to je vidieť svet z vtáčej perspektívy. Vďaka zabudovanej kamere natočí nádherné letecké zábery napríklad z prírody.

Dron ovládate pomocou aplikácie na smartfóne a v reálnom čase vidíte na displeji to, čo práve natáča svojou kamerou. Ako sa zabaviť s dronom si môžete prečítať v našom článku.

<< Vezmite deti na výlet do oblakov s dronom DJI Phantom 3. >>

4. Virtuálna realita Cobi REEL FEEL Motokros

Okrem oblakov môžete vziať deti aj na výlet na motorku. Ale nebojte sa, pri tejto jazde im žiadne nebezpečenstvo nehrozí. Jazdiť budú totiž vo virtuálnej realite. Stačí, keď si deti stiahnu aplikáciu na smartfón, nasadia špeciálne okuliare a hneď uvidia svet očami motorkára. Zatáčať budú pomocou bezdrôtového kormidla.

<< Vezmite deti do virtuálnej reality s Cobi REEL FEEL Motokros. >>

5. Fotoaparát Fujifilm Instax Mini 25

Ak chcete zabaviť o niečo odrastenejších školákov, siahnite po kompaktnom fotoaparáte Instax. Tento malý foťák si so sebou vezmú kamkoľvek. Navyše hneď po vyfotení fotografiu sám vyvolá. Malými snímkami vo veľkosti kreditnej karty si potom deti ozdobia izbu. Budú tak mať všetky svoje šťastné spomienky vždy pred očami.

<< Urobte deťom radosť fotoaparátom Fujifilm Instax Mini 25. >>

S Instax sa dajú urobiť aj štýlové selfíčka. • 

6. Inteligentné hodinky Vtech Kidizoom Smart Watch DX7

Inteligentné hodinky využijú nielen dospelí, ale i deti. V týchto inteligentných hodinkách si napríklad môžu prehrávať a upravovať fotky a videá alebo hrať hry – predinštalovaných ich je 8 a ďalšie si môžu stiahnuť. Okrem toho majú tiež funkcie, ktoré prídu vhod v školskej lavici, ako je kalkulačka alebo hlasový záznamník.

7. Robotická stavebnica UBTECH Jimu AstroBot

Čo tak robot na ovládanie, ktorý si vaše deti samy zložia? AstroBot je interaktívna stavebnica, z ktorej si deti zložia tri rôzne roboty. S každým sa potom budú hrať iným spôsobom:

  • Astron vie spievať, tancovať alebo podávať ruku,
  • Rover jazdí po izbe a vyhýba sa prekážkam
  • a AstroBot zdvíha predmety.

Robot budú deti ovládať inteligentným telefónom a kedykoľvek ho môžu rozložiť a zložiť iný.

8. Vysielačky Dickie Walkie Talkie Voice Changer

Hrajú sa vaše deti rady na špiónov? Tak im kúpte vychytané vysielačky, ktoré posunú ich špiónske zručnosti na novú úroveň. S vysielačkami Dickie môžu komunikovať až do 150 metrov a majú k dispozícii tri funkcie zmeny hlasu – hádajte, kto je práve na druhom konci.

<< Kúpte svojim malým špiónom vysielačky Dickie Voice Changer. >>

Ktorú elektronickú hračku kúpite deťom pod stromček? Napíšte nám do komentárov.

 

Top 5