5 šikovných schopností, ktoré dnes majú vysávače | Blog Mall.sk

5 šikovných schopností, ktoré dnes majú vysávače

Hlavne pri veľkom jarnom upratovaní sa bez vysávača nezaobídete. Vytiahne totiž zo zeme každú smietku. To však nie je všetko – prečítajte si, aké super veci dnes tyčové vysávače dokážu a ako vám tým uľahčia prácu.

1. Upracú nasucho aj namokro, podľa vášho gusta

Stačí vysať, alebo je potrebné vziať upratovanie od základov a umyť podlahy namokro? S niektorými tyčovými vysávačmi nemusíte premýšľať, ako sa do upratovania pustíte. Sú totiž hneď tri v jednom: tyčový vysávač, mop alebo ručný vysávač – podľa toho, čo sa vám práve hodí. Ak chcete mop, jednoducho:

  1. nádobku naplňte vodou
  2. a umývací systém nasaďte na vysávač.

A začnite umývať. Napríklad tyčový vysávač Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 dokonca zvládne vysávať aj umývať zároveň – jedným ťahom. Sám navyše reguluje uvoľňovanie vody, takže nemusíte riešiť, kedy a ako „mop” vyžmýkať. Len ak narazíte na tvrdej zemi na naozaj veľké škvrny (napríklad rozliate víno), šliapnete na pedál a vypustíte na podlahu vody viac.

Vďaka vysávačom 3 v 1 sa zbavíte ďalších domácich spotrebičov – mop aj vysávač (tyčový alebo ručný) budete mať pohromade. Umývacie vankúšiky mopu potom iba vyperiete v práčke a môžete nabudúce umývať znovu. • 

2. Neprekážajú vám káble

Káble pri vysávaní len rozčuľujú. Vysávač zapojíte do zásuvky v jednej miestnosti, ale do druhej už káble nedočiahnu – takže musíte vysávač vždy vypnúť a zásuvky neustále striedať. Navyše hrozí, že o káble zakopnete alebo sa vám v skrini zamotajú. Výrobcovia vysávačov to dobre vedia, a preto prichádzajú s bezdrôtovými pomocníkmi.

Pred upratovaním ich nabijete a môžete vysávať – napríklad až 75 minút na jedno nabitie, aspoň v prípade bezdrôtového tyčového vysávača Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01. To vám vystačí napríklad na dve vysávania celého bytu. Vysávač navyše kamkoľvek jednoducho prenesiete, bez toho, aby ste museli myslieť na krútiace sa hady pod nohami.

3. Na špinu vám posvieti

Poznáte to – hodinu vysávate celý byt, a hneď ako vysávač odložíte a sadnete si, uvidíte smietku v rohu a zabudnutý prach pod stolíkom. To už sa vám s modernými vysávačmi nestane. Inteligentné vysávače sú totiž dnes vybavené osvetlením. A na osvetlenej podlahe žiaden chĺpok neprehliadnete.

Napríklad tyčový vysávač Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 má dokonca 360° LED saciu hubicu s LED osvetlením – tá vám na podlahu posvieti a zároveň pozbiera nečistoty zo všetkých strán aj pri pohybe späť.

Tyčový vysávač Philips sa hodí na všetky typy podláh. Hubicu so zabudovaným LED osvetlením oceníte, keď napríklad v kuchyni rozsypete cukor alebo nanesiete do predsiene piesok z prechádzky. Vďaka osvetleniu uvidíte aj drobné zrniečka, ktoré by vám inak unikli. • 

4. Poupratuje dom aj auto

Ďalšia superschopnosť inteligentných vysávačov? Sú multifunkčné a jedným stlačením ich premeníte na prístroj, ktorý práve potrebujete. Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 je zároveň prenosným ručným vysávačom, ktorý sa vám hodí pri upratovaní auta alebo horšie dostupných zákutí bytu (záhyby sedačiek alebo stropy).

Pre chovateľov domácich maznáčikov je súčasťou ručnej podoby tiež mini turbo kefa, ktorá odstráni srsť alebo vlasy aj z mäkkých povrchov pohoviek alebo autosedačiek.

Šikovné vysávače sú bezvreckové – nečistoty zbierajú do zásobníka, ktorý po skončení upratovania jednoducho vyprázdnite, bez toho, aby ste sa museli prachu dotýkať. • 

5. Doma o nich ani neviete

Šetria totiž miesto, kde sa dá. Zatiaľ čo voľakedy vysávače zaberali priestor v komore alebo skrini, dnes ich jednoducho zavesíte na stenu, takže sa vojdú aj do menšieho bytu – v držiaku na stene sa navyše znovu nabijú, takže sa vám nestane, že na nabíjanie zabudnete.

K vysávaču Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 môžete získať predĺženú päťročnú záruku na motor. • 

Tým však nevšedné vychytávky vysávačov nekončia. Napríklad robotické vysávače môžete ovládať aj z mobilu a na diaľku im dať pokyn, nech začnú s vysávaním. A vďaka videoprenosu si pokojne skontrolujete, či naozaj vysávajú tak, ako majú.

Ak si kúpite vysávač Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 do 31. 12. 2019 a zaregistrujete nákup do 21 dní na tejto adrese, získate záruku vrátenia peňazí na 45 dní.

A akú funkciu by ste na vysávači ocenili najviac vy? Napíšte nám do komentárov, čo by ste si želali, aby váš vysávač vedel.

 

Top 5