Najlepšie detské hračky: overené kúsky pre každý vek | Blog Mall.sk

Najlepšie detské hračky: overené kúsky pre každý vek

Hračka poteší deti vždy – či už na narodeniny, ako odmena za snahu v škole alebo pod stromčekom. Aj vy občas tápete v bohatej ponuke? Pripravili sme pre vás zoznam tých najpredávanejších hračiek pre deti v každom veku.

Keď vyberáte hračku a neviete si v mori najrôznejších druhov vybrať, skúste sa riadiť jednoduchým kľúčom a sústreďte sa na tie najpredávanejšie. Pre vašu inšpiráciu sme dali dokopy zoznam hračiek, ktoré v našom e-shope bodujú najviac. Pre všetky deti podľa veku.

Do 1 roku: uspávačik vydra

Uspávačiky sú hračky pre deti, ktorými ich môžete obdarovať hneď po narodení. Sú mäkké a pomáhajú bábätkám zaspať. Táto vydra dokonca hrá melódie a pohybuje bruškom, pričom rytmicky dýcha. Roztomilý dizajn si navyše získa aj rodičov.

Rozkošnú vydru kúpite tu >>

Vydra poslúži ako verná kamarátka aj starším deťom • 

1-2 roky: odrážadlo

Akonáhle sa postavia na nohy, už chcú jazdiť. Odrážadlo pomáha deťom zlepšiť motoriku, koordináciu, rovnováhu a navyše si s ním užijú kopec zábavy. Tento model je riešený ako trojkolka alebo dvojkolka takže ho môžete jednoducho upraviť podľa potrieb dieťatka.

Odrážadlo Funny Wheels máme teraz za super cenu >>

2-3 roky: veľký box Duplo kociek

Pamätáte si ešte svoje prvé Lego? Lego je skrátka nadčasové a zaručene poteší aj vaše deti. S Duplom budú skvele rozvíjať svoju predstavivosť a kreativitu. Dokážu z neho postaviť čokoľvek – cez domčeky, zvieratá až po ich vlastné vynálezy.

Veľké LEGO Duplo kúpite tu >>

3-4 roky: Tatrovka

Možno ste sa s ňou hrali ešte aj vy a teraz sa s ňou vybláznia aj vaši najmenší. Legendárny model Tatry 148 s veľkou korbou sa stále pýši prvotriednou kvalitou. Má nosnosť až 100 kg, tak sa na nej pohodlne povozí celá rodina.

Tatrovku nájdete na MALL.SK v rôznych farbách >>

4-6 rokov: spoločenská hra Dobble Labková Patrola

Ak si vaše deti obľúbili rozprávku Labková patrola, potom ich zaručene poteší aj táto neobvyklá hra pre 2 až 5 hráčov. Jej pravidlá sú veľmi jednoduché – deti na kartičkách hľadajú dva rovnaké obrázky a kto ich nájde prvý vyhráva. Zábava zaručená a tréning postrehu tiež.

Doble Labková patrola kúpite tu >>

6-8 rokov: Dobrodružstvá s Máriom

Vedeli ste, že priezvisko najslávnejšieho inštalatéra Mária je… Mario? Mario Mario je stále trendy a preto firmy Nintendo a LEGO spojili svoje sily a vytvorili túto inovatívnu hračku. Reálna figúrka je interaktívna, obsahuje LCD obrazovku a vydáva zvuky, ktorými reaguje na skutočný pohyb.

Užite si dobrodružstvá s Máriom >>

Deťom urobíte určite radosť aj bábikou bábätka, ktorá je obľúbenou hračkou pre mladšie aj staršie deti. • 

Široký výber populárnych Baby Born aj s doplnkami nájdete tu >>

8-14 rokov: spoločenská hra Labilné jednorožce

Postavte so svojimi deťmi armádu jednorožcov. Jednoduchá kartová hra pre 2 až 8 hráčov vám ponúkne všetko, čo na to potrebujete. Napríklad 20 druhov jednorožcov s najrôznejšími schopnosťami.

Na MALL.SK zoženiete aj jednorožce >>

14 rokov a viac: LEGO Harley-Davidson

Staršie deti je občas ťažké zaujať inou hrou, než tou, čo beží na obrazovke. Ale určite ich poteší stará dobrá stavebnica, teda aspoň taká, ktorá im vyrazí dych. Motorka Harley-Davidson s pohyblivými časťami

LEGO motorka na vás čaká tu >>

 

Top 5