Zapoj sa do blogerskej súťaže s Mall.sk a daj o sebe vedieť svetu! | Blog Mall.sk

Zapoj sa do blogerskej súťaže s Mall.sk a daj o sebe vedieť svetu!

Na Mall.sk práve rozbiehame veľkú blogerskú súťaž, do ktorej sa môžeš zapojiť aj ty so svojím blogom. Nielen, že máš šancu vyhrať skvelé ceny, ale navyše o svojom blogu dáš vedieť celému svetu. Nemáš šancu prehrať, pretože sme si pripravili výhry pre každého!

Prázdniny sú za nami, ale ty máš určite kopu zážitkov, ktoré si zažil s kamarátmi alebo s rodinou. Bola by škoda, ak by o nich nikto nevedel, preto sme usporiadali súťaž pre všetkých, ktorí majú svoj blog a neboja sa výziev.

Nech už pre teba bol dôležitý akýkoľvek zážitok, nech už si v lete zažil čokoľvek, na čo nikdy nezabudneš, napíš o tom príspevok na svoj blog a daj nám vedieť. Je jedno, či si chytal ryby s dedom pri rybníku za dedinou, alebo sa vydal do Japonska na čajové obrady. Napíš skrátka o tom, čo ťa bavilo a čo si si naozaj užil. My si to prečítame a určite ťa odmeníme!

Každé leto je nezabudnuteľné a bohaté na najrôznejšie zážitky. Podeľ sa s nami o tie svoje a vyhraj super ceny. • 

A ako? Pripravili sme si cenné výhry pre tri najlepšie príspevky, takže máš šancu vyhrať akčnú kameru Lamax X9.1, fotoaparát POLAROID Originals OneStep 2 alebo FujiFilm Instax Mini 9. Najlepšie príspevky navyše zverejníme na sociálnych sieťach a tu na blogu Mall.sk, takže sa o tebe dozvie celé široké okolie.

Myslíš, že nemáš šancu vyhrať? Aj pre ostatných sme pripravili cenu útechy, a nie len tak hocijakú! Každý účastník dostane voucher v hodnote 40 eur na nákup práve na Mall.sk, a to už stačí na slušný nákup, nie?

Ak sa teda chceš do súťaže zapojiť, kompletné pravidlá nájdeš na stránke https://www.mall.sk/blogerska-sutaz.

Prajeme ti veľa šťastia! ☺

 

Top 5