Katarína Knechtová a Chinaski naspievali vianočný song | Blog Mall.sk

Katarína Knechtová a Chinaski naspievali vianočný song

Speváčka Katarína Knechtová tento rok zasadla k vianočnému stolu o čosi skôr a pri stromčeku obsypanom darčekmi sa zišla spolu s Michalom Malátným a celou kapelou Chinaski.


Všetkých spoločne spojila spolupráca na ich úplne prvej vianočnej česko-slovenskej piesni. K tej rovno natočili aj videoklip s názvom Milióóóny prianí, ktorým splnili dosiaľ nenaplnené želanie tragicky zosnulého bubeníka Chinaski, Pavla Grohmana. Singel pochádza z hudobnej produkcie Kasper Holm Larsen a text pripravil Vlado Krausz. Pieseň je súčasťou vianočnej kampane MALL.sk.

Michal Malátný s Katarínou Knechtovou • 

Sviatočné dni si väčšina z nás chce užiť v pokoji s rodinou a nabrať novú energiu. "Ja som doteraz všetky sezónne pesničky bojkotovala, toto je môj úplne prvý vianočný singel a som rada, že to tak pekne vyšlo." komentuje novú pesničku ku kampani internetového obchodu MALL.sk speváčka Katarína Knechtová.

Malátný s detským zborom • 

"Takýto singel bol vždy veľký sen nášho tragicky zosnulého bubeníka Pavla Grohmana, ktorý túžil dať dokopy nejakú vianočnú pecku! Tak mu po desiatich rokoch toto želanie konečne splníme." komentuje a spomína Malátný. Ten síce rád trávi Vianoce doma, ale trochu netradične. Darčeky si s rodinou rozbalí o jeden deň skôr a Štedrý deň už trávia pri rozprávkach na gauči skúšaním a prehliadaním všetkých vecí, ktoré im Ježiško nadelil.

"Najlepšia vec, ktorú som kedy dostal, bola v mojich dvanástich rokoch vzduchovka od otca, ktorú mám dodnes." prezradil Malátný, ktorý sa začiatkom roka chystá opäť vycestovať s kapelou do Austrálie a na Nový Zéland, kde budú koncertovať a skladať piesne do novo pripravovaného albumu. Katarína je v práci na nových piesňach o niečo ďalej a na začiatku januára sa vrhne do nahrávacieho štúdia.

Vianoce sú sviatky pokoja. Užite si ich s rodinou. • 

Videoklip uvádza internetová televízia MALL.TV a nachádza sa aj na kampaňových stránkach www.mall.sk/vianoce a www.mall.cz/vanoce. Pieseň budete môcť počuť v slovenských aj českých rádiách. Stáva sa zároveň leitmotívom vianočnej kampane MALL.sk aj MALL.cz.

"Plynulo nadväzujeme na úspešnú komunikáciu Black Friday. Chceme ďalej pripomínať, že Vianoce sú v prvom rade sviatky pokoja. Preto sa vraciame k hodnotám, ktoré nám sviatky pripomínajú. Nadväzujeme tiež na tradíciu piesní, zahájenú vlani spolu s Ewou Farnou a hitom Vánoce na míru." hovorí Tomáš Punar, Commercial Marketing Director v MALL Group.

Televíznu kampaň s melódiou tejto piesne na kanáloch JOJ Group dopĺňa celoplošná rádiová reklama na rádiách: Európa 2, Jemné, Vlna a Anténa Rock. Vianočné spoty sa tiež objavia na Facebooku a Youtube.

Vianoce s MALL.sk • 

 

Top 5