Vianočný poradca: 13 tipov na darčeky podľa koníčkov, ktorými obdarujete celú rodinu | Blog Mall.sk

Vianočný poradca: 13 tipov na darčeky podľa koníčkov, ktorými obdarujete celú rodinu

Vymyslieť ten správny darček pod stromček nie je vždy jednoduché. Kľúč k úspechu je pritom jednoduchý – zamyslite sa, čo váš blízky rád robí a vyberte mu prekvapenie podľa jeho záujmov. S našimi nápadmi to zvládnete raz dva.

1. Doplňte výbavu pre domácich majstrov

Každý správny domáci majster vám potvrdí, že dobrého náradia nie je nikdy dosť. Zistite nenápadne, čo mu v dielni ešte chýba:

  • Pri bežných opravách okolo domu ocení akuskrutkovač.

>> NÁŠ TIP: Vŕtací akuskrutkovač Einhell TE-CD 18 2B <<

  • Na cesty sa zase hodí multifunkčný nôž, ktorý obsahuje nožnice, pílku na drevo aj pilník.

>> NÁŠ TIP: Multifunkčný vreckový nôž Victorinox Ranger <<

2. Naštartujte Vianoce športovým nadšencom

Ak vám blízki na každej návšteve líčia zážitky z cyklistického výletu alebo výstupu do hôr, výber je jasný – siahnite po športovom darčeku. Zvoľte buď:

  • nový stroj – na horskom bicykli si môžu trúfnuť i do náročného terénu
  • alebo športové oblečenie, v ktorom im bude pohodlne nielen počas tréningu.

Náš tip: so športovým oblečením Adidas nešliapnete vedľa >>

U pánov zabodujete mikinou alebo športovým svetrom  >>

Pre športovcov je výber darčekov takmer nekonečný. Ak už základnú výbavu majú, dokúpte im napríklad funkčnú spodnú bielizeň, novú fľašu na bicykel alebo vešiak na medaile. • 

3. Čo sa hodí do domácnosti

Máte vo svojom okolí pár, ktorý sa práve nasťahoval? Pravdepodobne im ešte pár kúskov do domácnosti chýba. Zabudnite na brúsené sklo – to dostávajú od každého. Poďte na to pekne prakticky a kúpte im napríklad:

4. Pre milovníkov elektroniky

Hltá technologické novinky a každú elektronickú vymoženosť musí mať. Ak vám to sedí na niektorého člena vašej rodiny, najviac ho pod stromčekom potešíte práve elektronikou. Siahnite napríklad po prenosnom reproduktore alebo novom televízore.

5. To pravé pre chovateľov

Keď vám nenapadá žiaden darček pre ľudí, skúste to cez ich štvornohých maznáčikov. Akékoľvek prekvapenie pre nich je zároveň skvelým darčekom aj pre ich pána. Chovateľa zvierat potešíte napríklad:

  • novým psím pelechom

NÁŠ TIP: Hrejivý peliešok Akinu >> 

  • alebo škrabadlom pre mačku.

NÁŠ TIP: Argi škrabadlo pre mačky >> 

6. Potešte muža

Nový sveter a voňavý stromček do auta je klasika. Čo tak tohtoročné Vianoce trochu ozvláštniť a kúpiť tatkovi alebo manželovi darčeky, ktoré nečakajú? Napríklad:

Štýlové hodinky sa hodia do spoločnosti aj na šport. Ak má už váš tatko alebo dedko jedny doma, kúpte mu k nim napríklad nový remienok. • 

7. Študentom niečo na prácu

S blokom a ceruzkou už si dnes v škole nevystačia. Ak chcete urobiť naozajstnú radosť študentom, kúpte im nový notebook. Na Vianoce je na to ideálna príležitosť.

NÁŠ TIP: Dell Inspiron >>

8. Ženám doprajte chvíľky pohody

Ak je maminka alebo sestra celý rok v záprahu, najväčšiu radosť im urobíte chvíľkou pohody. Kúpte im preto darčeky, s ktorými si môžu užiť čas samy pre seba – kúpeľová soľ na vodnú relaxáciu bude tým pravým. A keď ju ešte doplníte niečím navyše, zožnete pod stromčekom úspech. Kúpte napríklad:

9. Prvá pomoc pre novopečených rodičov

Prírastok do rodiny znamená veľa radosti, ale tiež starostí. Uľahčite trochu novopečeným rodičom vo svojom okolí a darujte im pod stromček krabičku rodičovskej záchrany. Uvidíte, že im príde vhod. Nezabudnite do nej dať napríklad:

KPZ sa nehodí len malým táborníkom. Vytvorte originálnu verziu krabičky aj pre novopečených rodičov. • 

10. Aby boli vaši blízki vždy nablízku

Čo je potrebné nakúpiť, ako dopadla písomka z matematiky alebo ako sa dnes máte – bez telefónu už by sme dnes nevedeli skoro nič. Ak chcete byť so svojou rodinou stále v kontakte, postarajte sa, nech majú čím telefonovať. Aj mobil môže byť originálny darček, ktorý vyberiete každému presne podľa jeho gusta:

11. Nezabúdajte na deti

Výber darčekov pre malých nezbedníkov býva najjednoduchší – stačí spoločne napísať list Ježiškovi a deti vám samy svoje tajné priania prezradia. A ak aj tak budete váhať, čo im kúpiť, s tými správnymi hračkami nikdy neurobíte chybu:

  • To naj pre dievčatá – čo tak profi detská kuchyňa, v ktorej si vaša princezná bude pripadať ako skutočná šéfkuchárka?

NÁŠ TIP: Smoby Kuchynka Tefal Studio XXL Bubble >> 

  • To naj pre chlapcov – pripraviť sa, pozor, štart! Kúpte chlapcom autodráhu a jazda môže začať.

NÁŠ TIP: Carrera Autodráha GO 62463 Police Check >>

Nezabúdajte ani na staršie deti. Ak máte doma pubertiakov, s klasickými hračkami by ste neuspeli. Siahnite napríklad po Xboxe, s ktorým sa teenageri zahrajú do sýtosti.

Bez hračiek by to na Vianoce nešlo. Nezabúdajte so zábavou na malé deti, ale ani starších teenagerov. • 

12. Módne darčeky pre elegánov

Zatiaľ čo v detstve ste pod stromčekom mäkké darčeky odsúvali na stranu, v dospelosti na ne nedáte dopustiť. Ten správny mäkký darček je totiž mnohokrát najlepší. Teda pokiaľ vyberiete správne:

13. Pomôžte kreatívcom zachytiť spomienky

Ak máte vo svojom okolí nadšených umelcov, ktorí dokumentujú každú chvíľu, kúpte im špeciálne vybavenie. S mobilom v ruke sa nikdy nestanú majstrami – fotografom kúpte nový foťák, nadšeným kameramanom zase kameru.

NÁŠ TIP: TrueCam A7s Radar Edition>> 

Kamera je vhodný darček aj pre vodičov – špeciálna kamera do auta natočí celú jazdu a v prípade nehody máte dôkaz, kto ju zavinil.

NÁŠ TIP: Záznamová kamera do auta LAMAX C3>> 

Všetky darčeky môžete nakúpiť z pohodlia domova a potom si ich vyzdvihnúť v kamenných predajniach alebo zadarmo v niektorom z MALL boxov, ktoré fungujú 24 hodín denne.

 

Top 5