Nový školský rok, nový outfit | Blog Mall.sk

Nový školský rok, nový outfit

Už dávno to nie je len o tom, kto má viac „cool“ batoh alebo aktovku. Nový školský rok bez nového oblečenia? To by vám rodičom nemuselo prejsť. Pomôžte vašim malým parádniciam a parádnikom vykročiť do školy pravou nohou. A ideálne v novom.

Aké je vaše dieťa? Povedzte to oblečením

Oblečením sa prezentujeme. Ukazujeme, kto sme a akí sme. Správna voľba šiat je preto dôležitá aj u detí. Kým vyrazíte na nákupy, ujasnite si, aké vaše dieťa je a čo o sebe chce povedať svojim spolužiakom:

So mnou sa nudiť nebudete

Ak je vaše dieťa vždy v partii, smeje sa, rozpráva a baví celú skupinu, potrebuje oblečenie, ktoré kričí: „Zábava!”. Také deti udávajú trendy v celej triede, takže by ste si mali dať pri výbere outfitu záležať.

Hľadajte veselé farby, potlače a odvážne tričká, ktoré doplníte menej bláznivými šortkami alebo sukňou. Detské oblečenie toho síce znesie veľa, ale zlaďte to celé do jednej farby a rozhodne nezabudnite na nápadité farebné topánky. Až tie tomu dodajú ten správny šmrnc.

Jasné farby, bláznivé tričká a odvážne kombinácie – to je to pravé pre roztopašné deti. • 

Mám jednotky a nehanbím sa za to

Škola ho baví a berie ju vážne, zvedavosť mu nedá spať. Prvý deň školy sa chce hlavne ustrojiť a dobre predviesť. Spoznávate v tom svojho potomka?

S detským oblečením v svetlých farbách neurobíte chybu. Pre chlapcov polokošeľa a béžové šortky, pre dievčatá romantické šaty a sandále.

V šatách s dobrým strihom sa dievčatá budú cítiť pohodlne, a i tak vyparádene. Chlapcom nie je potrebné navliekať sviatočnú košeľu, stačí iba klasická biela polokošeľa. • 

Nič neriešim

No hej, škola. Hm. Niektorí školáci majú učenie tak trochu na háku, hlavne žiaden stres. Ak by vaša ratolesť radšej behala s partiou vonku a hľadala miesto na bunker, než sedela v škole, myslite na jeho povahu aj pri obliekaní.

Ak máte doma malého pohodára, zvoľte také oblečenie, ktoré neurazí, ale nebude ani nijak vyčnievať. Pri výbere dbajte hlavne na pohodlie – športovejšie šortky a tričko so vzormi alebo potlačou budú to pravé.

Nebojte sa poslať deti prvý školský deň oblečené úplne normálne. Ako každý iný deň. Budú vám za to vďačné a nič tým nepokazíte. • 

Žijem športom

Keď už musím sedieť v tej škole a nemôžem ísť na ihrisko, vezmem si svoje obľúbené tenisky. A nie – žiadnu polokošeľu alebo šaty nechcem, mami. Veď vieš, že ma to škrtí. Ako by ste počuli svoje deti?

Športové tenisky sú základ. K tomu nejaké šortky a celkom obyčajné tričko, ktoré však nesmie nikde škriabať alebo hrýzť. Takže dôkladne vyberajte materiály. Výborná je napríklad bavlna s trochou elastanu.

Športové oblečenie je dobré neprestreliť. Tepláky určite nebudú to pravé orechové. • 

 

Top 5