Čínsky rok 2019: čo prinesie rok Prasaťa? | Blog Mall.sk

Čínsky rok 2019: čo prinesie rok Prasaťa?

Neposedný rok Psa vystrieda 5. februára vľúdny rok Prasaťa, ktorý sľubuje bohatstvo a šťastie. Zistite, ako si rok Prasaťa užiť naplno.

Prasa nás bude sprevádzať od 5. februára 2019 do 24. januára 2020. Podľa čínskej astrológie nás čaká vľúdny rok plný bohatstva, nových priateľstiev a pohody. Znie to dobre? Vyjdite tomu v ústrety a zažijete dobrý rok.

Malá rekapitulácia čínskeho horoskopu. • 

5 tipov, ako sa mať v novom roku ako prasa v žite

1. Tešte sa z maličkostí

Tak ako predchádzajúce vládnuce znamenie Psa, aj Prasa sa vie tešiť z maličkostí. Zasekli ste sa v zápche? Ideálna príležitosť usporiadať si myšlienky, rozhliadnuť sa po okolí alebo naladiť obľúbenú stanicu. Naučte sa vidieť na svete niečo pekné každý deň. Chce to tréning, ale s Prasaťom po boku to isto zvládnete.

Zachádzal minulý rok s vaším znamením ako so Psom? Veselé Prasa vám to vynahradí. • 

2. Ochutnajte život na vysokej nohe

Rok 2019 bude bohatý. Pečené holuby vám však do úst samy nepriletia – vľúdne Prasa totiž praje pripraveným. Urobte si poriadok v majetku a porozhliadnite sa po vhodnej investícii. Pracovné úspechy oslávte s priateľmi a rodinou a buďte štedrí! Len tak si zaistíte bohatstvo aj po ďalšie roky, a to nielen to finančné.

V novom čínskom roku prevezme vládu štedré Prasa. • 

3. Ponáhľajte sa pomaly

To platí pre všetky znamenia zverokruhu. Dôkladne zvažujte všetko, do čoho sa chcete pustiť v osobnom i pracovnom živote. Prasa myslí na zadné vrátka a neuvážené akcie mu práve nevoňajú. Riskantné kroky by sa vám tak nemuseli vyplatiť.

4. Zatočte s lenivosťou

Prasiatka si rady hovejú vo svojom brlôžku. Veľmi dobre im to však nerobí – napokon rovnako ako ľuďom. Namiesto povaľovania doma zapracujte na flexibilite. Nemusíte hneď chodiť do fitka. Vyrazte na prechádzku, do bazéna, alebo si obývačku jednoducho premeňte na domácu posilňovňu. Znamenie Prasaťa vám pomôže nájsť správnu inšpiráciu.

Vyskúšajte pohyb na čerstvom vzduchu, robí zázraky! • 

5. Myslite na druhých

Málokto je tak obetavý ako ľudia narodení v znamení Prasaťa. Pre rodinu a priateľov urobia čokoľvek a v ich slovníku nenájdete slovo zrada. Požičajte si trochu z prasacej dobromyseľnosti. Možno vás prekvapí, ako príjemný pocit je urobiť niečo nesebecké. Púšťajte sa do nových priateľstiev a starajte sa o tie staré.

Prasa je vraj inteligentné zviera, preto aj vy robte v tomto roku len múdre rozhodnutia. Inšpirujte sa čínskym príslovím, ktoré hovorí: „Ak má problém riešenie, nemá zmysel robiť si starosti. Keď riešenie nemá, starosti nepomôžu.“ a prestaňte sa zbytočne strachovať.

 

Top 5