6 tipov, ako si užiť Valentína po svojom | Blog Mall.sk

6 tipov, ako si užiť Valentína po svojom

Zaľúbené páry kam až oko dovidí, v reštauráciách predražené valentínske menu, všade ružová – Valentín je tu. Možno ste práve bez partnera alebo tento americký sviatok priveľmi neprežívate. Ale to neznamená, že si nemôžete užiť deň zaľúbených po svojom. Poradíme vám ako.

1. Usporiadajte antipárty

Máte viac známych a kamarátov, ktorí Valentína neslávia, rovnako ako vy? Využite to a zorganizujte antivalentínsku párty. Čierny dresscode je povinnosťou, sarkastické poznámky a čierny humor sú vítané. Servírujte jednohubky s cesnakovou nátierkou a ako dezert pripravte muffiny, ktoré na protest valentínskej ružovej zafarbíte na čierno potravinárskym farbivom.

2. Urobte si deň pre seba

Na čo ste v poslednej dobe nemali veľa času? Keď neslávite Valentína, venujte tento deň napríklad dávno zabudnutým koníčkom alebo veciam, ktoré inokedy nestíhate – choďte si zacvičiť alebo si zájdite na manikúru.

Kto hovorí, že si nemôžete vychutnať fľašu šampanského sami doma. • 

3. Dajte si filmový maratón

Sami alebo s kamarátmi, to je jedno. Ak Valentína nemáte radi, pozrite si najnovšie horory, thrillery a šialené komédie (nie tie romantické). Na dokonalý filmový maratón potrebujete:

  • veľkú misu pukancov alebo nachos zapečené s čedarom a slaninou,
  • niečo dobré na pitie
  • a huňatú deku.

4. Oddýchnite si vo wellness

Keď nemáte nikoho, kto by vás rozmaznával, rozmaznávajte sa sami. Vo wellness si oddýchne vaše telo aj myseľ.

Keď práve nemáte s kým sláviť Valentína, využite tento deň, dohodnite sa napríklad s mamou a podniknite niečo spolu. • 

5. Vyrazte do kina

Ak sa vám nechce sedieť doma na gauči a sledovať filmy v televízii, mrknite, čo hrajú v kinách. Väčšinou to asi budú romantické filmy a komédie, takže ak nemáte náladu na lásku všade naokolo, vyberte si nejaký horor alebo thriller. Tam zaľúbené páriky pravdepodobne nestretnete.

6. Choďte nakupovať, ale až deň potom

Viete, čo je na neslávení Valentína to najlepšie? Že všetky tie čokoládky, červená spodná bielizeň a ružové košieľky kúpite hneď deň po sviatku zaľúbených s veľkou zľavou. Na Valentína tak pokojne zostaňte doma, ale nasledujúci deň vyrazte na výhodné nákupy.

 

Top 5