5+1 tip na mäkké darčeky pre celú rodinu | Blog Mall.sk

5+1 tip na mäkké darčeky pre celú rodinu

Nájsť pod stromčekom „mäkký darček“ bývalo asi rovnako populárne, ako pucovať byt v rytme veľkého vianočného upratovania. Čo však platilo v dobe nudných ponožiek a papúč, už dnes dávno neplatí. Keď vyberiete mäkký darček dobre, zožnete na Štedrý večer zaručený úspech. Poradíme, ako na to.

Tiež ste ako malí najprv prehmatali všetky balíčky od Ježiška, z povinnosti rozbalili tie mäkké a potom sa s vervou pustili do tých, ktoré sľubovali super hračky? U detí sa mäkké darčeky nikdy nestretávali s veľkým úspechom. Čím starší však človek je, tým viac ho mäkké darčeky potešia.

Keď vyberáte mäkký darček:

  • zamyslite sa, po čom obdarovaný naozaj túži – nechcete mu nadeliť ďalšiu deku, ktorú nepotrebuje,
  • zistite správnu veľkosť – vylákajte príjemcu darčeka na nákupy alebo nenápadne nahliadnite do jeho skrine,
  • uprednostnite kvalitu nad kvantitou – či už ide o sveter alebo ponožky, radšej kúpte darčekov menej a zamerajte sa na kvalitný a nehryzavý materiál, aby darček vydržal viac než jednu sezónu.

Napriek všetkej snahe sa s veľkosťou, farbou alebo štýlom mäkkých darčekov nemusíte trafiť. Predtým, než nakúpite, uistite sa, že tovar môžete po Vianociach bez rizika vymeniť alebo vrátiť.

Tip 1: Nadeľte útulnosť

Predstavte si, že prídete domov po náročnom dni a zvalíte sa do postele, alebo trávite čas s rodinou pozeraním obľúbenej rozprávky. Čo takú chvíľu dotiahne do dokonalosti? Mäkučká deka.

Ocenia ju nielen maminky, keď majú konečne chvíľu pre seba, ale aj deti, čo rady zostávajú dlho hore pri napínavej rozprávke alebo babičky, ktoré po večeroch čítajú detektívky.

>> Vyberte deku, ktorá zahreje (nielen) pri srdci <<

Spolu s teplou dekou darujete aj pocit útulnosti. Ak pridáte knižku, obľúbený čaj a ručne vyrobenú poukážku na ničím nerušené popoludnie, máte o dokonalý darček postarané. • 

Tip 2: Darujte pohodlie

Každý občas rád trpí pre krásu, ale na konci dňa aj tak nie je nič lepšie, než domáce pohodlie. V podobe komfortných trenírok ho darujte manželom, deťom, bratom, tatinkom… A ženám v rodine, ktoré ocenia pohodlie, kúpte dámske trenírky.

Tip 3: Doprajte pocit rozmaznávania

Aj skromným darčekom nadelíte to, čo inak stojí kopu peňazí. Pocit rozmaznávania navodí dotyk županu po kúpeli, zabalenie sa do hebkého uteráka alebo napríklad úľava od bolesti chrbta vďaka anatomicky tvarovanému vankúšu.

Tých, ktorým chýba pocit prepychu, potešia aj masážne podložky. Zbavia ich totiž bolesti svalov, a to je luxus na nezaplatenie.

Tip 4: Zahrejte dotykom tepla

Niekedy to najlepšie, čo môžete svojim blízkym nadeliť, je objatie a pohladenie. Keď však nie ste práve na dosah, zaistite, nech ich pocit tepla a bezpečia sprevádza, kamkoľvek sa vydajú.

Malých teplomilov pod stromčekom prekvapíte:

Veľkých zimovrivcov potešia:

I keď deti majú zvyčajne radšej hračky, aj oblečenie ich pod stromčekom môže nadchnúť. Hlavne ak vyberiete hravé motívy alebo tie z rozprávok. • 

Tip 5: Prekvapte vtipom

Keď sa obdarovaný pri stromčeku zo srdca zasmeje, úsmev potom bude mať na tvári vždy, keď si darček znovu oblečie. Tento rok stavte na tričká s vtipnou potlačou, farebné ponožky alebo štýlovú mikinu à la vianočný sob.

>> Obdarujte rodinu veselými ponožkami <<

Tip navyše: Rozdávajte radosť aj chlpáčom

Štvornohí členovia rodiny síce nepovedia „Ježiško, ďakujem“, ale radosť v ich očiach spoznáte neomylne. Nezabudnite jeden mäkký darček pribaliť pod stromček aj maznáčikom.

Pre psíkov vyberajte:

A nezabudnite ani na mačičky, ktoré budú vďačné za nové:

Nezabudnite ani na domácich maznáčikov a potešte ich novým peleštekom alebo hračkou. • 

Či už pod stromček nadelíte „mäkké“ alebo „tvrdé“ darčeky, využite na doručenie viac než 200 nonstop odberných miest po celom Slovensku, vďaka ktorým môžete mať darčeky doma ešte v deň objednania.

 

Top 5