Tipy na originálne svadobné dary | Blog Mall.sk

11 + 1 tipov na originálne svadobné dary

Pokiaľ práve nestojíte pred oltárom, pravdepodobne riešite, akým darčekom novomanželov potešiť. Ak chcete v dave vyniknúť, siahnite po originálnom darčeku, ktorý vkusne doplní obálku s peniazmi a novomanželia si ho užijú priamo na hostine.

1. Polaroid

Darujte novomanželom polaroidový fotoaparát, s ktorým zachytia všetky dôležité okamihy svojho veľkého dňa. Alebo foťte vy a z fotiek im vytvorte originálny fotoalbum. Ako vlastnoručný dodatok k darčeku môžete pribaliť tiež masky a vtipné hlášky na špajdliach, vďaka ktorým sa na fotkách zasmejete aj po rokoch. 

2. Ohňostroj

Existuje snáď niečo slávnostnejšie než zakončenie svadobného dňa poriadnym ohňostrojom? Polnočné prekvapenie tak môžete vymeniť aj za púšťanie lampiónov šťastia, na ktoré svadobčania napíšu priania novomanželom.

Ohňostroje, lampióny aj balóniky dodajú svadbe slávnostnejší nádych. • 

3. Piknikový kôš

Štýlový piknikový kôš novomanželia ocenia aj po svadbe, hlavne ak ho naplníte dobrotami, fľašou šampanského a pribalíte aj peknú piknikovú deku. Ak sa rozhodnete práve pre tento darček, vyberte piknikový kôš, ktorý je poriadne vybavený - aspoň pre štyri osoby. Nemali by v ňom chýbať poháriky, tanieriky či príbor a v tých najlepších ani chladiaca taška na fľašu alebo soľnička s koreničkou. 

Urobte si štýlové posedenie v prírode >>

4. Hra

Svadba na záhrade si žiada tiež zábavu vhodnú do trávy. Sada na pétanque nabáda k turnaji medzi tímom ženícha a nevesty. Možno zavedú novú tradíciu, ktorá bude novomanželov a ich priateľov sprevádzať aj do ďalších rokov. Veľkým trendom je aj fínska hra mölkky či vikingské kocky kubb. Obe hry sú veľmi napínavé a súperov sa snažíte obrať o čo najvyšší počet bodov. 

5.Kreslenie karikatúr

Oslovte umelca, ktorý zvládne namaľovať karikatúry hostí priamo na party. Darujete nielen originálny darček ale aj skvelý zážitok pre novomanželov aj hostí. Pre maliara stačí dobre osvetlený kútik na stojan a je to - môžete sa baviť.

Pripravte pre novomanželov originálny program >>

6. Set na fondue

Darujte novomanželom sadu na fondue, s ktorou si osladia prvé manželské chvíľky. Slávnostnú tabuľu výborne doplnia jahody v čokoláde, k vonkajšiemu posedeniu sa zase hodí pečivo s roztaveným syrom.

7. Hojdacia sieť

Ak sa svadba na záhrade nesie v uvoľnenom duchu, svadobčania aj novomanželia si radi oddýchnu v hojdacej sieti. Tento darček sa na záhrade alebo terase nestratí ani po skončení svadobnej hostiny.

8. Poháre na šampanské

Bez prípitku sa hostina nezaobíde a sada elegantných pohárov na šampanské sa určite bude hodiť. Tradične darček novomanželia využijú aj pri ďalších významných chvíľach ako sú krstiny, oslavy narodenín či výročí. 

Set pohárov na šampanské (alebo pohárov na panáky) je zároveň peknou výbavou do domácnosti. • 

9. Digitálny fotorámik

Fotky sú krásnou pripomienkou spoločne strávených chvíľ alebo detských rokov - oboje na svadbe, akoby ste našli. Do digitálneho fotorámiku nahrajte obľúbené fotky, ktoré si môžu prezrieť všetci svadobčania. Neskôr ich novomanželia naplnia napríklad fotkami zo svadby.

10. Stieracia mapa

Milovníci cestovania z nej budú nadšení. Stieraciu mapu sveta môžete darovať rovno zarámovanú s buzolou, aby si novomanželia mohli naplánovať ďalšiu cestu. Vďaka vám si napríklad rovno na party môžu zotrieť krajiny, ktoré už navštívili a zasnívať sa, kam vyrazia najbližšie.

11. Ukulele

Ukulele nadchne všetkých, ktorí si svoj spoločný život bez hudby alebo gitary nedokážu predstaviť. Obzvlášť poteší, ak novomanželom k hudobnému nástroju zložíte aj vlastnú pesničku.

Ako zabaviť deti na svadbe? >>

12. Párty hry

Večernú zábavu spestria spoločenské hry, ktoré zabavia novomanželov každého veku. Vyberte hru, ktorá sa k páru najlepšie hodí, a krabicu nechajte podpísať priateľmi či rodinou.

Ak veríte, že zážitok je viac než balík peňazí, potešte novomanželov darčekovým poukazom. Vďaka nemu sa preletia v balóne, strávia deň v romantickom wellness alebo ochutnajú degustačné menu z kuchyne špičkového kuchára. Jednoducho zažijú to, na čo nikdy nezabudnú.

Máte tipy na originálne svadobné dary? Podeľte sa o ne na Facebooku!

 

 

Top 5