MALL.sk je najpopulárnejší shop roku 2017! | Blog Mall.sk

Sme najpopulárnejší internetový obchod roku 2017!

V marci sa konal už deviaty ročník prestížnej súťaže ShopRoku, v ktorej si zákazníci zvolili svoje najobľúbenejšie e-shopy. Aj tentoraz sme získali TOP ocenenia.

Až neuveriteľných 60 000 zákazníkov svojimi hlasmi rozhodlo, ktoré e-shopy sú podľa nich najkvalitnejšie. Ako v oceňovaní obstál MALL.sk?

2 víťazstvá pre MALL.sk!

Sme jednotka medzi slovenskými e-shopmi! Aj tento rok zákazníci ocenili našu celoročnú snahu a vďaka nim sme sa stali už štvrtý rok po sebe absolútnymi víťazmi v kategórii CENA POPULARITY. Cena popularity je cena internetových užívateľov, ktorí vyberajú svoje najobľúbenejšie e-shopy za rok 2017. Navyše, tento rok sme sa stali aj víťazom v kategórii CENA KVALITY: Obchodné domy. Ocenenia prevzal náš Country manažér Marek Čičmanec.

MALL.sk je najpopulárnejší internetový obchod! • 

Zákazníci sú našou prioritou

Teší nás, že obe významné ceny odrážajú spokojnosť zákazníkov s našimi službami. Aj v roku 2017 sme sa snažili rozšíriť svoje služby a poskytovať zákazníkom pri nákupe čo najväčší komfort. Medzi naše najpopulárnejšie služby patria:

  • Najširšia ponuka tovaru na internete. U nás nájdete viac ako 100 000 druhov tovaru na sklade. Vedeli ste, že náš moderný sklad má veľkosť siedmich futbalových ihrísk a každý deň spracujeme viac ako 30 000 balíkov?
  • Hodnotenia majiteľov tovaru. Ak sa neviete rozhodnúť pri kúpe, pomôžu vám recenzie ostatných zákazníkov, ktoré sa zobrazujú pri každom produkte. Ich skúsenosti nikdy necenzurujeme.
  • Predaj na splátky. Na nákup u nás nepotrebujete hotovosť. Tovar si môžete kúpiť jednoducho na splátky. Okrem toho však poskytujeme aj platbu hotovosťou, prevodom či platobnou kartou.   
  • Garancia vrátenia peňazí. Ak vám tovar nevyhovuje, máte možnosť ho do 14 dní vrátiť, a to bez udania dôvodu. Peniaze vám vrátime v hotovosti okamžite alebo na účet do dvoch dní.
  • Jednoduchá reklamácia. Vieme, že občas potrebujete tovar vrátiť. Na zákazníckej linke či priamo na predajni vám pomôžeme váš problém vyriešiť. Pri záručnej reklamácii tovaru do 20 € dokonca tovar ihneď vymeníme za nový, prípadne vám vrátime peniaze v hotovosti.
  • Sieť pobočiek. Po celom Slovensku máme otvorených 12 pobočiek MALL.sk, v ktorých si môžete vyzdvihnúť svoj tovar, kedykoľvek a kdekoľvek vám to vyhovuje. 

Ďakujeme!

O víťazoch cien ShopRoku 2017 rozhodovali zákazníci. Je pre nás obrovskou cťou, že sme sa znova stali najpopulárnejším e-shopom. Zároveň je to však pre nás výzva udržať si titul popularity aj kvality a naďalej poskytovať našim zákazníkom tie najlepšie služby. Ďakujeme!  

MALL.sk je najpopulárnejší internetový obchod! • 

 

Top 5