Bývajte v znamení Škorpióna | Blog Mall.sk

Bývajte v znamení Škorpióna

Ste narodení v znamení Škorpióna? Zabudnite na konvencie. Dajte slovo vášmu temperamentu a prispôsobte interiér svojej osobnosti. Poradíme vám, ako na to.

Škorpióni, teda ľudia narodení medzi 24. 10. a 22. 11., sú povestní svojím neskrotným temperamentom a komplikovanou povahou. Všímajú si detaily, stavajú na praktickosť, ale aj originalitu. Rovnako jedinečný je aj štýl ich bývania.

Odtiene červenej, kontrasty a prírodné materiály – tak bývajú Škorpióni. • 

Domov ako bezpečný prístav

Škorpióni sú sólisti, ktorí si nenechajú do ničoho hovoriť. Aj preto je ich vysneným bývaním domček na samote alebo v odľahlých horách. Aj keď ale bývajú v panelákovom byte, svoj domov tvoria hlavne pre seba a podľa svojho vkusu. Pri zariaďovaní sa teda nenechajte zlákať aktuálnymi trendmi a dajte na svoj vnútorný pocit.

Odvaha a sebavedomie sú hlavnými znakmi Škorpiónov. Nebojte sa preto búrať spoločenské tabu a dokreslite atmosféru bytu nevšednými a odvážnymi doplnkami. Abstraktné obrazy a ďalšie umelecké diela budú pre vašu vnímavú a empatickú dušu to pravé.

Odhaľte svet kontrastov

Temperamentná povaha Škorpiónov sa často prejavuje v experimentovaní s dizajnom. Nebojte sa skúšať nové veci a zakomponovať do interiéru neobvyklé kontrasty. Dokonalým napodobením vašej melancholickej a oddanej povahy bude čiernobiela kombinácia interiéru. Nezabudnite ju doplniť výraznými červenými prvkami.

Popri všetkých tmavých odtieňoch červenej, ktorá je hlavnou farbou tohoto znamenia, môžete siahnuť tiež po:

  • hnedej,
  • fialovej,
  • modrej.

Farbou znamenia Škorpión je červená. V spojení s čiernobielou kombináciou podčiarkne výrazný štýl vášho bývania. • 

Vneste do bytu štipku tajomna

Škorpióni milujú osvetlenie, ktoré v miestnosti vytvára tajomné zákutia. Zakryte aspoň čiastočne okná závesmi a namiesto lampičiek rozmiestnite po izbe sviečky alebo rozložte oheň v krbe. Vo svetle plameňov perfektne vynikne interiér ladený do červena.

Aby sa Škorpión doma cítil dobre, potrebuje tiež dostatok priestoru. Myslite na to, aby ste nezastavali celú plochu nábytkom a mali voľnosť. Nechajte si tiež miesto na vytvorenie svojho osobného kútiku. Veľké kreslo s taburetkou v blízkosti knižnice bude na premýšľanie to pravé.

Atmosféru tvoria spomienky

Škorpiónov fascinuje odhaľovanie skrytých významov, zvedavosť je ich druhé ja. Ideálnym doplnkom do interiéru sú rôzne záhadné symboly a tajomné talizmany. Zaveste si na stenu napríklad indické mandaly. Od sledovania ich spletitých farebných kruhov sa nebudete vedieť odtrhnúť.

Ak radi cestujete, nezabudnite si vystaviť svoje suveníry z ciest. Potešíte nielen seba, ale aj návštevy, ktoré sa o vás niečo dozvedia. Sochy či keramické vázy dodajú bytu umelecký nádych.

Byt Škorpióna sa vyznačuje dávkou záhadnosti. Tajomnú atmosféru dotvárajú sviečky a symbolické predmety. • 

Na vlne prírody

Prírody sa nemôžete nabažiť a zbaviť sa jej nechcete ani doma. Ste proste Škorpión zvyknutý na svoju voľnosť a život v divočine. Vyhovuje vám orientácia bytu na západ alebo sever. Pri zariaďovaní nezabudnite ani na drevené prvky. Masívna knižnica zo surového dreva môže byť originálnou dominantou celej miestnosti.

Dojem slobody dotvorte použitím ďalších prírodných materiálov, ako je ratan. Prútené kreslá, podložky na stôl alebo úložné košíky dotvoria jednotný ráz celého interiéru.

Rovnako ako vonku, aj v byte potrebujú Škorpióni čistý vzduch. Využite veľmi jemné vonné sviečky alebo bytové vône s nádychom orientálneho čaju alebo lesa.

Stavte na praktickosť

Množstvo nekonvenčných a originálnych prvkov v byte vyrovnajte rýdzo praktickým a účelným nábytkom. Uvidíte, že jeho pohodlie čoskoro oceníte. Rozhľadená povaha Škorpióna priamo nabáda ku chvíľkam pokoja v pohodlnom ušiaku, kde sa môžete schovať pred svetom.

Domov je pre Škorpiónov bezpečným úkrytom. Preto stavajú predovšetkým na pohodlný nábytok, ako sú veľké kreslá a taburetky. • 

 

Top 5